Aktuella projekt i korthet

Här är några av våra pågående projekt där vi använder Rockwell Automations hård- och mjukvarulösningar

för att möta de högt ställda krav och de ofta ganska speciella behov dessa speciella miljöer medför. 

Processautomation
Processautomation

Projekt: Destilleri Produktionsövervakning och rapportering för att säkerställa jämn och hög kvalitet i whiskey- och gintillverkning.

IR-kameratillverkare
IR-kameratillverkare

Projekt: Utveckling av testsystem för två kamerasystem. Instruktionsvideo för kundens kunder, vilken visar hur PoE-kamera kopplas till Rockwell Automations styrsystem. Skapat sammansatta VantagePoint-rapporter med diagram, tabeller och live-bilder.

Diagnostikföretag
Diagnostikföretag

Projekt: OEE-analys i validerad miljö. OEE-analyser och -rapportering från enskild produktionslinje. Omfattande rapporteringkrav inklusive skiftrapporter och avbrottsanalyser.

Automation för infrastruktur
Automation för infrastruktur

Bergrum på >40 000 m2 med medföljande utmaningar för klimatkontroll. Med Rockwell Automations produkter har vi skapat en heltäckande lösning för nätverk, styrsystem, belysning, HVAC, VantagePoint rapportering, CCTV-integration och fjärruppkoppling.

Materialtekniskt företag
Materialtekniskt företag

Projekt: Produktonsrapportering Loggning av batchproduktionsdata från befintliga linjer. Sammansatta VantagePoint-rapporter som visar diagram och tabeller för specifika batchnummer.

Utomhusarena
Utomhusarena

Ny arenabelysning för HT TV-sändning. Belysningsstyrning uppgraderad för att möjliggöra flexibel och pålitlig prestation som också fungerar för HD TV-sändning. Arbetet inkluderar styrsystem, fiberstamnät och rapportsystem.

Uppgradering
Uppgradering

Uppgradering av 30 år gammalt system till ett senaste modell samtidigt som kostnader och driftstopp hålls till ett minimum. Äldre SLC I/O-kort kan behållas och kopplas till Ethernet I/P via adapter.

Större pharmabolag
Större pharmabolag

Övergripande larmhantering i validerad miljö. Tillämpning av senaste Win911-lösning för att tillhandahålla en app-baserad larmlösning. Distribution av mer än 6000 larm på två anläggningar med hjälp av ViewSE som larmsystem.

Nätverksinfrastuktur
Nätverksinfrastuktur

Pålitligt och säkert fiberbaserat stamnätverk som stöder automation, CCTV, säkerhet och övrig IT. Lösningen baserad på Stratix ur Cisco-Rockwell-portföljen.