top of page

CSR

 

Ett företag finns inte bara till för ägarna och de anställda utan bör också göra sitt bästa för att bidra till hela samhället, det är viktigt för oss.

För Kennedy AB handlar det därför inte bara om att bygga upp ett stabilt företag med nöjda kunder och medarbetare och intressanta projekt. Det handlar också mycket om att ge något tillbaka på olika områden.

 

Good Counsel Kennedy shirts.jpg
Good Counsel GAA

 

Med rötterna på Irland och en kärlek till sport har vi sett till att företaget är stor sponsor av gaelisk fotboll, en sport som växer stort i Europa.

 

Spånga_basket_pike.jpg
Spånga Basket

 

Att ge barn och unga en chans att delta i sport är otroligt viktigt, både för deras egen utveckling och för samhället. Vi är stolta över att vi på Kennedy AB kan bidra till det.

 

Många av Spångas olika idrottsklubbar har en sund inställning till ungdomsidrott och så även Spånga Basket. De har inte som främsta mål att forma och odla elitidrottare till de stora klubbarna utan satsar på en bred och inkluderande klubbverksamhet med kloka värderingar.  

Missing people Kennedy.jpg
Missing People Sweden

 

Det händer ju tyvärr även otäcka saker runt om i Sverige och i världen. Det finns väldigt många fantastiska organisationer som gör ett viktigt arbete för att hjälpa och förbättra på olika områden.

 

Vi har valt att nu regelbundet stödja organisationen Missing People Sweden i deras fantastiska, välorganiserade arbete baserat på volontärinsatser, runt om i hela Sverige.

bottom of page